Împreună suntem mai puternici!

De 10 ani sustinem 100% comunitatea agenților imobiliari și oferim tot suportul necesar pentru o buna funcționare, de la branding, contracte, CRM si promovare!


Branding + Cursuri + CRM + MLS + Site propriu + Promovare = Totul gratuit!

Hai și tu!

Acum, mai mult ca niciodată, este nevoie să devenim mai buni, iar noi ne-am hotărât să ajutăm și mai mult!

ABI = Suport 100% pentru brokerii imobiliari!

1

Școala de brokeri imobiliari

Organizam cursuri oficiale de agenti/brokeri imobiliari. Daca vrei sa lucrezi legal, trebuie sa-ti iei diploma de la ABI!

Conform reglementarilor actuale, cursurile dureaza 3 zile, iar diploma este valabila pe viata! Noua lege, 145/2020 aflata in dezbateri in Senat, prevede cursuri de minim 6 luni, iar diploma ABI se va echivala!

Pe perioada pandemiei, cursurile se desfasoara online!

2

Cursuri de specialitate

Programa de cursuri optionale ABI este foarte vasta si acopera toata plaja de cunostinte necesare unui broker imobiliar, de la fotografie imobiliara, la tururi virtuale 360, de la contracte de intermediere la reprezentare exclusiva, de la CRM la MLS. Lista completa de cursuri online este publicata aici pe site-ul ABI. (https://abi.org.ro/my-calendar/

3

Branding ABI

De zece ani luptam pentru a promova o imagine potrivita agentilor imobiliari, iar membrii ABI beneficiaza de increderea asociata cu un brand foarte puternic. Un ecuson, o insigna, cartile de vizita si mapa ABI, pot face diferenta in fata unui consumator. Iar parafa personala ABI de broker acreditat este garantia ca membrii nostri sunt profesionisti.

4

Contracte standardizate si asistenta juridică

La ABI folosim contracte standardizate cu avizul ANPC, iar clientii au incredere sa semneze aceste contracte fara griji si pe un comision mai mare! In plus, daca un membru ABI are un litigiu cu un consumator, preluam dosarul fara niciun cost si mergem in instanta in locul agentului. Totusi, daca nu vrei, nu esti obligat sa folosesti contractele ABI!

5

Suport software

Am facut un parteneriat cu cel mai puternic CRM pe piata si oferim membrilor ABI acces 100% gratuit, pe viata, in crm.abi.org.ro. Daca esti membru ABI si nu ai cont, poti sa-ti creezi unul gratuit aici: pitagora.com.ro/cont-abi

6

Website personal de Broker/Agent/Agentie

Iti creezi automat un site propriu la alegere: broker.abi.org.ro sau broker.imobiliare.net sau numebroker.ro si publici ofertele tale automat din crm.abi.org.ro. Gazduirea domeniului este gratuita.

7

Promovare online

Ofertele tale trebuie promovate, iar acum le poti promova gratuit, automat, direct din crm.abi.org.ro, pe imobiliare.net, pe mls.org.ro si pe site-ul tau propriu.

8

MLS - Multiple Listing Service

Ofertele in exclusivitate si in reprezentare oferite pe piata la colaborare de tine sau de colegii din breasla sunt publicate automat in mls.org.ro si in modulul special MLS din crm.abi.org.ro

9

Publicare automată în retea

Promovarea ofertelor imobiliare reprezinta un cost semnificativ pentru toti agentii imobiliari. Tocmai din acest motiv, am semnat parteneriate cu cele mai mari portaluri imobiliare, pentru a oferi membrilor ABI cele mai bune conditii financiare.

Transferul ofertelor se face automat in imobiliare.ro, olx.ro, lajumate.ro, anuntul.ro, storia.ro, homezz.ro, magazinuldecase.ro, direct din crm.abi.org.ro, prin ABI.

Inscrie-te acum în ABI

Te asteptam alaturi de noi. Acum este momentul cel mai potrivit sa te inscrii in ABI, ca broker imobiliar acreditat sau stagiar. Acum ai timp sa-ti pregatesti dosarul de inscriere si noi avem timp sa-ti raspundem imediat.

Si pentru ca vrem sa te sustinem cat mai mult, nu exista taxa de inscriere, cotizatia de membru am redus-o la 150 lei, iar plata o poti face in ianuarie 2021! Oferta este valabila si pentru Brokerii care se reinscriu in asociatie.

Descarcă cererea de înscriere de aici: download

TE AȘTEPTĂM!